De 7 redenen om mee te doen aan dit evenement

De 7 redenen om als masseur mee te doen aan dit evenement:


1. Voelen zegt meer dan de mooiste folder
Meedoen en laten voelen wat je doet zegt meer dan de mooiste folder of website en is verreweg de beste reclame. Mensen kunnen jou op een laagdrempelige manier ontmoeten, leren kennen en ervaren. Deelnemen aan een massagedag is de beste en de meest effectieve reclame voor je praktijk.

2. Hoemeer inzet hoe meer kans
Tijdens een massagedag heb jij de kans om veel mensen een korte massage te geven. Hoe meer mensen je masseert hoe groter de kans dat iemand als cliënt in je praktijk zal komen.

3. Samen zetten we iets neer
Als masseur werk je meestal 1:1 met een cliënt en heb je niet op de klassieke manier collega's. Een massagedag is dé plek om samen met andere masseurs op één locatie te werken. Op deze manier kun je ervaren dat je collega's hebt. Met elkaar creëren we een mooie ontspannen en verbonden sfeer. Meer dan dat je in je eentje zou kunnen bereiken.

4. Laagdrempelig
Tijdens een massagedag bieden we massages laagdrempelig aan. Dit motiveert mensen om een massage te ondergaan. Mensen kunnen kennis maken met veel verschillende vormen van massage en verschillende masseurs en dus met jou. Wij willen dat massage gewoon wordt, net zo gewoon als naar de kapper gaan.

5. Van concurrenten naar collega's
Tijdens een massagedag zal je zien dat iedere masseur een eigen stijl heeft en daardoor zijn eigen doelgroep aantrekt. Je vult als masseurs elkaar aan in wie je bent, in wat je kunt en wat je doet. Er zijn veel verschillende massagevormen en iedereen doet het op zijn eigen unieke manier. Door deel te nemen aan dit evenement kun je er een andere kijk op krijgen: Concurrenten veranderen in collega's en soms zelfs in vrienden.

6. Wij regelen de publiciteit
Belangrijk maar niet het leukste en makkelijkste werk: jezelf verkopen. Wij regelen de PR. Dat scheelt je veel werk. We hebben inmiddels veel ervaring opgedaan met het organiseren van MassageEvenementen. Alles wat jij hoeft te doen is te komen en je massagepraktijk neer te zetten.

7 Extra's
Wij gaan jou als deelnemende masseur van een massagedag op onze website voorstellen. Hierdoor is het mogelijk om voorafgaand aan de massagedag, informatie te verkrijgen over de aanwezige masseurs.
Tijdens het evenement maken we foto's en filmpjes, die je kunt gebruiken voor op je eigen website, folder, social media etc. Na afloop van het evenement is er ook nog een borrel, waar we met z'n allen nog ervaringen kunnen uitwisselen en elkaar beter leren kennen.