Profielteksten

Deelnemende masseurs Edese Massagedag 2020
(tot nu toe)

 

Huub Pardoel - Stoelmassage

Stoelmassages geef ik op diverse locaties, in mijn eigen praktijk en bij bedrijven voor medewerkers. Een stoelmassage geeft veel ontspanning en aandacht voor plekken met spanning of pijnklachten. Ideaal voor cliënten die veel zittend werk doen. In de stoelmassage wordt de druk toegespitst op de voorkeuren van de cliënt en op de aanwezige klachten. Voor iedereen die zichzelf een moment van ontspanning gunt en eventueel klachten ervaart rondom nek, schouders en rug. Een cadeau voor jezelf!
Tevens een mooie kennismaking voor wie vervolgens een ontspanningsmassage met olie wil ontvangen.


Werner Jansen - Dynamische massage

Dynamische massage bestaat uit lichte stuwende en wiegende bewegingen vanuit alle zijden van het lichaam, waar de masseur gang in brengt.De techniek is gebaseerd op de vochthuishouding in ons lichaam, dat voor 80% uit vocht bestaat en het brengt dit water in ons in beweging, welk een heel ontspannen, helend en energie opwekkend effect heeft op je lichaam en geest.Ik combineer deze techniek met traditionele en intuïtieve massage, voor het verschil in prikkels, waardoor je lichaam het dynamische deel rustig kan laten indalen.Vooraf geef ik je een moment om helemaal bij jezelf te komen en tussendoor check ik regelmatig bij je hoe je de massage ontvangt en pas ik mijn tempo, drukkracht etc. indien gewenst aan. Wees welkom.


Ans van der Laan - Voetreflexmassage

Tijdens de Edese Massagedagen 2020 ga ik ontspannende voetreflexmassages verzorgen. U mag plaatsnemen in een relaxstoel en dan ga ik uw voeten masseren. Voetreflexmassage gaat ervan uit dat lichaam en geest een geheel vormen. De punten op uw voeten corresponderen met organen en orgaansystemen. Door deze punten en gebieden te masseren wordt uw lichaam beïnvloed. Het geeft je meer rust, ontspanning en balans. In mijn praktijk in Ede verzorg ik voetreflexmassages en stoelmassage. Op locatie verzorg ik stoelmassages (bij bedrijven).

www.voetreflex-ede.nl

Jeanine Verhagen

Marjan Weel – ontspannende bindweefsel/cupping massage en ayurvedische hoofdmassage

Marjan van Praktijk PuurZijn past verschillende massagevormen en technieken toe, waaronder Indiase hoofdmassage, pulsing, bindweefselmassage, cupping, op sommige momenten is een diepere verwerking nodig bv door coaching/healing, dat is ook mogelijk! De massagesessies worden volledig en in overleg afgestemd op de persoon en het moment.

Met de massagepraktijk Puur Zijn werk ik al jaren lang in Rhenen én Veenendaal en op locatie. Door diverse en recente opleidingen en cursussen blijf ik mij ontwikkelen. Het belang van mijn klant staat centraal.
Voor deze massagedagen bied ik graag ontspannende massages aan, desgewenst met bindweefsel/cupping massage. Ook is een heerlijke ayurvedische hoofdmassage mogelijk die een totale ontspanning teweeg kan brengen.
massagepraktijkpuurzijn.nl

Jeffrey van de Locht - Energetische massage

Energetische Massage is een massage waarbij ik zowel op het fysieke lichaam werk als in het energieveld van de persoon. Met deze unieke combinatie kan een betere ingang gecreëerd worden en een uitstekende oplossing zijn voor een beter welbevinden of een voorspoedige heling.

Met mijn handen maak ik plukkende, afslaande, knedende of strijkende bewegingen. Dit kan op, boven of langs het lichaam plaatsvinden. Hierbij vindt er een bepaalde energieoverdracht plaats die de energiehuishouding van de persoon ten goede komt. Op deze manier wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam aangesproken.
www.heelthuis.nl

Marieke Rekswinkel - Voet(reflex)massage

Ontspannende voet(reflex)massages op een massagetafel of in een ligstoel.
Voetreflexmassage is een natuurlijke vorm van genezen, waarbij het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt aangesproken. Dit gebeurd via drukpunten op de voet.
Naast voetreflex- geef ik in mijn praktijk ook metamorfose-, hot stone-massages en reiki.
Ontspannende behandelingen voor klachten als stress, hoofdpijn, nek- en rugklachten etc.
www.voetreflex-wageningen.nl


Tallien van der Wal - Rebalancing (op massagetafel)

Luister jij wel naar je lichaam?
Rebalancing is een lichaamsgerichte behandeling die door aanraking/massage, meditatie en gesprek, je een heldere kijk geeft op je situatie. In het leven van alledag ligt de nadruk vaak op denken. Wat je denkt in je hoofd kan je terugvinden in het lichaam. Als je je bewust wordt van die vertaalslag kan er iets veranderen.
Met Rebalancing word je je bewust van spanning en wat dat zegt. Wat heeft jouw lichaam te vertellen? Deze bewustwording is onderdeel van het proces om meer rust, ontspanning en balans te vinden.
www.luisternaarjelichaam.nlDeelnemen als masseur? Meldt je hier aan.