Profielteksten

Deelnemende masseurs Edese Massagedag 2020
(tot nu toe)

 

Huub Pardoel - Stoelmassage

Stoelmassages geef ik op diverse locaties, in mijn eigen praktijk en bij bedrijven voor medewerkers. Een stoelmassage geeft veel ontspanning en aandacht voor plekken met spanning of pijnklachten. Ideaal voor cliënten die veel zittend werk doen. In de stoelmassage wordt de druk toegespitst op de voorkeuren van de cliënt en op de aanwezige klachten. Voor iedereen die zichzelf een moment van ontspanning gunt en eventueel klachten ervaart rondom nek, schouders en rug. Een cadeau voor jezelf!
Tevens een mooie kennismaking voor wie vervolgens een ontspanningsmassage met olie wil ontvangen.


Jeffrey van de Locht - Energetische massage

Energetische Massage is een massage waarbij ik zowel op het fysieke lichaam werk als in het energieveld van de persoon. Met deze unieke combinatie kan een betere ingang gecreëerd worden en een uitstekende oplossing zijn voor een beter welbevinden of een voorspoedige heling.

Met mijn handen maak ik plukkende, afslaande, knedende of strijkende bewegingen. Dit kan op, boven of langs het lichaam plaatsvinden. Hierbij vindt er een bepaalde energieoverdracht plaats die de energiehuishouding van de persoon ten goede komt. Op deze manier wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam aangesproken.
www.heelthuis.nl

Marieke Rekswinkel - Voet(reflex)massage

Ontspannende voet(reflex)massages op een massagetafel of in een ligstoel.
Voetreflexmassage is een natuurlijke vorm van genezen, waarbij het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt aangesproken. Dit gebeurd via drukpunten op de voet.
Naast voetreflex- geef ik in mijn praktijk ook metamorfose-, hot stone-massages en reiki.
Ontspannende behandelingen voor klachten als stress, hoofdpijn, nek- en rugklachten etc.
www.voetreflex-wageningen.nl


Tallien van der Wal - Rebalancing (op massagetafel)

Luister jij wel naar je lichaam?
Rebalancing is een lichaamsgerichte behandeling die door aanraking/massage, meditatie en gesprek, je een heldere kijk geeft op je situatie. In het leven van alledag ligt de nadruk vaak op denken. Wat je denkt in je hoofd kan je terugvinden in het lichaam. Als je je bewust wordt van die vertaalslag kan er iets veranderen.
Met Rebalancing word je je bewust van spanning en wat dat zegt. Wat heeft jouw lichaam te vertellen? Deze bewustwording is onderdeel van het proces om meer rust, ontspanning en balans te vinden.
www.luisternaarjelichaam.nlDeelnemen als masseur? Meldt je hier aan.