Profielteksten

Deelnemende masseurs Wageningse Massagedag 2020

 

Rungrat Wilaiket - Traditionele Thaise Massage en Thaise Yoga Massage

Bij geregelde behandeling door Wilaiket Thaise Yoga massage kan voorkomen worden dat u minder last heeft van zowel lichamelijke als psychische klachten en onze behandelingen stimuleren de bloedsomlopen het lymfesysteem waardoor U weer energie krijgt. Chronische vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding kunnen door onze behandelingen of massages verminderen dan wel worden verholpen. Onze masseuses zorgen voor versoepeling van de weefsels (huid, spieren, zenuwbanen en gewrichten) en zorgen voor een verbetering van de bloedcirculatie. Ook neemt het stress niveau af en verminderen depressieve gevoelens. In afstemming met wat u lichamelijk dan wel geestelijk kunt toe laten wordt er een op geestelijk/spiritueel vlak het een gevoel van continuïteit aan het lichaam gegeven; en zorgt voor stroming en activeert Chi (Lom).
www.wilaiket-thaimassage.nl
info@wilaiket-thaimassage.nl
06-37281604Ilona Weg - Voetreflexologie (gericht op ontspanning en detox) en Babymassage/Babyreflexologie

Voetreflexologie is voor alle leeftijden en levensfases. Het werkt ontspannend en is bij veel klachten inzetbaar. Het is een therapie die je in staat stelt jezelf te helpen, te genezen, in een betere conditie te brengen en/of te houden. Door druk uit te oefenen op zenuwuiteinden en reflexpunten op de voeten komt er een reactie in dat deel van het lichaam dat overeenkomt met de reflexzone.Het is een aanzet om je natuurlijke balans te herstellen en het zelfgenezende vermogen van je lichaam te activeren. Bij klachten wordt na een uitgebreid gesprek de juiste behandelmethode bepaald. Dat kan voetreflexologie, Dorntherapie, een Breussmassage, NMT of een combinatie hiervan zijn.
Sinds enige tijd geef ik nu ook babymassage en babyreflexologie cursussen en workshops aan ouders.
www.sensaa.nlAgnes Bolte

Agnes Bolte – korte Hawai’iaanse massagesessies

Aloha. Mijn naam is Agnes Bolte. Tien jaar geleden kwam ik in aanraking met de Hawai’iaanse cultuur. Sindsdien ben ik meer en meer betrokken geraakt bij verschillende onderdelen hiervan. Het is een cultuur die zeer verbonden is met de natuur, gemeenschapszin en Alohaspirit, waarvoor ik nog steeds een goeie definitie zoek. Sinds kort woon ik in Wageningen en kan dit 14 maart aanbieden middels korte Hawai’iaanse massagesessies. Ik verheug me om dit te kunnen delen in de bibliotheek van Wageningen. www.361graden.nl

Jeanine Verhagen

Jeanine Verhagen – Holistische Massage

Hoe zou het zijn om je Vrij in je Lijf te voelen?
Om helemaal aanwezig te zijn in je Lichaam
Je lichaam tot in de puntjes te voelen
Dat alles er mag zijn en om alles wat er is te omarmen
Om volledig te Genieten van jouw Lijf

Holistische Massage is een invoelende massage en gaat uit van het “Zijn met wat er op dit moment Is”. Door aandachtig en in de diepte te voelen wat er NU is en er bij aanwezig te zijn, kan bewustwording en loslaten plaatsvinden. Lichaam en geest spelen beiden een rol bij klachten. Klachten in één gebied van het lichaam kunnen het effect zijn van een vastzitten elders, en/of kunnen een effect hebben op een ander lichaamsdeel. We onderzoeken dit samen. Ik bied je een veilige ruimte om dieper in contact te komen met je lichaam. Dat doe ik door je liefdevol, invoelend en diepgaand aan te raken.
www.arinya.nl

Jeanine Verhagen

Marjan Weel – ontspannende bindweefsel/cupping massage en ayurvedische hoofdmassage

Marjan van Praktijk PuurZijn past verschillende massagevormen en technieken toe, waaronder Indiase hoofdmassage, pulsing, bindweefselmassage, cupping, op sommige momenten is een diepere verwerking nodig bv door coaching/healing, dat is ook mogelijk! De massagesessies worden volledig en in overleg afgestemd op de persoon en het moment.

Met de massagepraktijk Puur Zijn werk ik al jaren lang in Rhenen én Veenendaal en op locatie. Door diverse en recente opleidingen en cursussen blijf ik mij ontwikkelen. Het belang van mijn klant staat centraal.
Voor deze massagedagen bied ik graag ontspannende massages aan, desgewenst met bindweefsel/cupping massage. Ook is een heerlijke ayurvedische hoofdmassage mogelijk die een totale ontspanning teweeg kan brengen.
massagepraktijkpuurzijn.nl

Christien Andriesen - Acupressuur en Voetreflexmassage

k ben Christien Andriesen, natuurgeneeskundig- en psychosynthese therapeut. Ik woon nu drie jaar in Wageningen, hartje stad en heb mijn praktijk InCorporaSana aan huis. Ik behandel cliënten met voetreflex, acupressuur en gesprek, en zonodig doe ik een spotmeting met mijn bio-resonantie apparaat. In een paar behandelingen zet ik je lichaam en geest aan tot herstel en balans. Daardoor verdwijnen rugklachten, darmklachten, problemen met de luchtwegen en hoofdpijnen die chronisch begonnen te worden. Maar ook onderhoud, of in balans blijven waardoor je een goede weerstand houdt, is van belang. Daarnaast behandel ik ook chronisch zieken met parkinson, reuma en zelfs kanker. Dit altijd naast de arts in het reguliere circuit. Ben jij zo iemand of ken jij zo iemand, dan weet mij te vinden.
incorporasana.nl
06-22527904Jeffrey van de Locht - Energetische massage

Energetische Massage is een massage waarbij ik zowel op het fysieke lichaam werk als in het energieveld van de persoon. Met deze unieke combinatie kan een betere ingang gecreëerd worden en een uitstekende oplossing zijn voor een beter welbevinden of een voorspoedige heling.

Met mijn handen maak ik plukkende, afslaande, knedende of strijkende bewegingen. Dit kan op, boven of langs het lichaam plaatsvinden. Hierbij vindt er een bepaalde energieoverdracht plaats die de energiehuishouding van de persoon ten goede komt. Op deze manier wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam aangesproken.
www.heelthuis.nl

Marieke Rekswinkel - Voet(reflex)massage

Ontspannende voet(reflex)massages op een massagetafel of in een ligstoel.
Voetreflexmassage is een natuurlijke vorm van genezen, waarbij het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt aangesproken. Dit gebeurd via drukpunten op de voet.
Naast voetreflex- geef ik in mijn praktijk ook metamorfose-, hot stone-massages en reiki.
Ontspannende behandelingen voor klachten als stress, hoofdpijn, nek- en rugklachten etc.
www.voetreflex-wageningen.nl


Tallien van der Wal - Rebalancing (op massagetafel)

Luister jij wel naar je lichaam?
Rebalancing is een lichaamsgerichte behandeling die door aanraking/massage, meditatie en gesprek, je een heldere kijk geeft op je situatie. In het leven van alledag ligt de nadruk vaak op denken. Wat je denkt in je hoofd kan je terugvinden in het lichaam. Als je je bewust wordt van die vertaalslag kan er iets veranderen.
Met Rebalancing word je je bewust van spanning en wat dat zegt. Wat heeft jouw lichaam te vertellen? Deze bewustwording is onderdeel van het proces om meer rust, ontspanning en balans te vinden.
www.luisternaarjelichaam.nlDeelnemen als masseur? Meldt je hier aan.